Jag ska bli bättre, lovar!

Tina

Hej! Tycker det är jättekul att du har gjort en blogg som har med din utbildning att göra. Ska själv bli sjuksköterska och hoppas komma in till våren. Förstår om det är mycket att göra och att man kanske inte kan skriva om allt, men jag tror jag talar för många som också vill bli ssk när jag säger att det hade varit såå roligt och intressant att få så mkt info som möjligt om vad ni gör och få bilder och allt så mkt i detalj som det bara går! :D lycka till med allt, och jag tittar in här varje dag och kommer fortsätta med det :) kram

 

Hej Tina!

Roligt att du gillar min blogg! :D Jättekul att du också vill läsa till sjuksköterska, jag håller tummarna för att du kommer in till våren! :) 
Ska absolut försöka skriva mer om vad vi gör om dagarna samt ha lite mer bilder :D Det är bra att ni påminner mig och jag ska försöka bli bättre, hade själv älskat att få läsa en sån här blogg för ett tag sedan då jag själv inte visste hur det var att plugga till sjuksköterska :D Tycker även nu att det är kul att läsa om andra som pluggar så mer ssk bloggar åt folket tycker jag ;) 
Tack snälla för din kommentar, kram!


 • 2018:

  Mars, Maj

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December