Jobb

Under förmiddagen var jag i skolan och hade "lektion" på biblioteket om hur man sökte vetenskapliga artiklar. Halva min grupp var borta vilket innebär att det var jag och en tjej till som satt och kämpa med det hela. Vi insåg ganska direkt att det var jättesvårt och att man verkligen behövde begränsa sin frågeställning något enormt om man inte ville ha 80 000 träffar och man ska ha 5 artiklar. Jättesvårt att få fram en bra artikel! Vi bestämde oss iallafall för att skriva om etisk stress bland sjuksköterskor, får se om vi får fram något. 

Efter det åkte jag till jobbet och min buss var självklart sen så fick springa för att hinna och ändå blev jag någon minut sen. Sprang på chefen som undrade om jag kunde jobba söndag kväll och ja varför inte, min enda lediga dag ;) 

En ganska lugn kväll på jobbet tyckte jag. Skönt med tanke på att min huvudvärk höll på att döda mig och att jag var dödstrött. Nya tag på söndag, imorn blir det Ullared!  Fick inviga mina nya skor och min nya hårfärg för mina kollegor! ;) 

 • 2018:

  Mars, Maj

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December