Jobba

Denna vecka går vi i min grupp bara i skolan måndag och onsdag vilket innebär att en av två dagar redan är gjord, mycket skönt! Idag och på torsdag ska jag istället arbeta på sjukhuset, ska bli kul att få hoppa in lite faktiskt! Känns som om det var evigheter sedan trots att det bara är drygt en vecka sedan jag slutade där. Gör ett kvällspass idag och en dagtur på torsdag. 

På onsdag ska vi i min grupp till KTC vilket står för kliniskt träningscentrum. Dit ska vi gå för att ha praktiska övningar och denna gången är det basal omvårdnad som står på schemat. Vi ska få lära oss att bädda sängar och klä på någon mm. Allt detta kan ju jag redan i och med min grund som undersköterska så det ska väl egentligen inte bli så himla spännande, men det ska bli kul att få se lokalerna! I slutet av den här terminen ska vi få börja med provtagningar, det ska bli kul! :) 
 
På fredag som också är en ledig dag, bestämde vi oss i gruppen för att ses och sammanställa vårt arbete och se så att vi är nöjda med det och lära oss allt om vad vi skrivit. Uppgiften ska vara inlämnad på måndag så vi tänkte att det var skönt att ha det färdigt redan på fredagen. Därefter på måndagen ska vi få läsa en annan grupps arbete och ställa frågor till dom och de likadant med vårat. Den 16 september har vi sedan en redovisning och seminarie om vårt arbete, lite nervöst! 
 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December