Seminarium/redovisning

Idag hade vi redovisning av vårt grupparbete om hållbar utveckling. Vi var ca 25 pers och läraren. Totalt var det  5 grupper som redovisade och till varje grupp skulle alla diskutera. Jag blir som en mussla när det kommer till sånna situationer! Vi satt i en stor ring och alla som inte är ett dugg blyga tar gärna för sig och pratar. Jag, som har varit otroligt blyg tidigare har inte nått dit riktigt än när det kommer till att tala inför en stor grupp. Tungan låser sig, hjärtat slår så hårt att det håller på att hoppa ut ut bröstkorgen och det susar i öronen. Samtidigt blir jag helt blockerad i huvudet och har inte en aning om vad jag precis skulle säga även om jag innan gått igenom allt i huvudet. Fy vad det gick dåligt. 

Onsdag ska jag jobba en stund på eftermiddagen på mitt älskade korttids och likaså på onsdag morgon mellan 06:30-11:30. Ska hoppa över en föreläsning på onsdag morgon men känner inte att jag behöver just den i och med den handlar om miljö och jag under de andra föreläsningarna om detta ämne bara suttit och kladdat i mitt block och inte lyssnat. Nä jag får hoppas att jag inte missar något allt för viktigt! 

Kommentar postad
haha gud känner igen mig! hela jag var som en enda tom öken i skolan. hade inget att säga och kände inte så mycket kring det heller
Svar: Åh ja visst är det hemskt!
Julia Sundström
Kommentar postad
Oroa dig inte! Du kommer att fixa det så småningom! Det får lov att ta lite tid när man hamnar i en ny grupp! You go girl!!
Svar: Tack vad gullig du är hihi :))
Julia Sundström
Kommentar postad
Hoppas du blev godkänd ändå. Vi har haft seminarier där vissa har sagt kanske knappt en mening och ändå blivit godkända. Tror att många lärare har överseende med att vissa har svårt för muntliga delar och ser att man ändå har försökt.
Svar: Ja okej! Ja jag får hoppas att dom har överseende med det, den vi har nu är ganska hård :/
Julia Sundström

 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December