Angående första kursen

a.s 
 
Hej! Jag UPPSKATTAR SÅ MYCKET att du lägger upp tentor! Jag håller tummarna för dig att du fixar alla tentor, ge inte upp och ha SJÄLVDISCIPLIN ! Du klarar det tro på dig själv! Jag själv har min första tenta om 2 veckor och är supernervös, imorgon ska jag ta och börja plugga ordentligt. Därför tänkte jag kolla med dig om du möjligtvis har kvar tenta från din första kurs? Min första kurs är vårdvetenskap(vetenskapsteoretiska och idéhistoriska grunder för vårdandet)Kurserna är ju olika beroende på vart man pluggar. Vill du inte göra ett inlägg om detta/lägga upp gammal tenta får du jättegärna maila mig! Tack för en suverän blogg!:)
 

Hej! 
 
Tack snälla för din fina kommentar, roligt att du uppskattar min blogg :) Du kommer klara det fint, bra att du börjar plugga redan nu! Min första kurs hette introduktion till omvårdnad, och där hade vi ingen salstenta. Istället hade vi många seminarier, grupparbeten, vi skulle skriva en rapport utefter vetenskapliga artiklar och vi hade ett par skriftliga uppgifter. Här är två uppgifter jag hittade som vi fick under den kursen, men de är inte så stora. Tyvärr har jag inte sparat de andra. Lycka till, håller tummarna för att du klarar din tenta! 
 
 
 
a.s
Kommentar postad
Åh tack så hemskt mycket för svaret ! :)
Kommentar postad
Alltså usch, de uppgifterna, såååå segt! Men gött när man gjort klart dom och seminariumena :-d
Svar: Hahaha ja verkligen :D
Julia Sundström
Kommentar postad
Hej! Jag läser också till ssk men i Malmö och går termin 6. Ville bara skriva att du inte ska ge upp med tentorna, själv skrev jag anatomitentan flera gånger. Ha det så bra! /Johanna
Svar: Hej! Tack så mycket för dina peppande ord :) Ha det fint!
Julia Sundström

 • 2018:

  Mars, Maj

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December