Fy bubblan vad jag gillar sommarlov

Jobbade lördag och söndag och har vart ledig efter det. Så skönt! Eller egentligen blir jag extremt uttråkad men ändå att få känna känslan av att inte behöva plugga hela tiden eller att kunna sova ut på morgonen, det är fina grejer det. 
Imorgon jobbar jag 6:30- 13:00 och därefter är jag ledig och ska dra hit Carin på en sushi+Eva&Adam-kväll. Mysigt! På torsdag ska jag gå på min fina vän carolinas examen då hon äntligen är färdig sjuksköterska! Så glad för hennes skull och samtidigt så avundsjuk! Ska bli kul att få fira henne, men tråkigt att hon slutar på jobbet nu för att börja jobba som sjuksköterska inom hemsjukvården.
 
I helgen jobbar jag bara natt så det kommer bli mycket ledigt denna veckan =Massa tid med Carin då hennes pojkvän är bortrest denna veckan. Fina grejer det. Nästa torsdag har jag muntlig tenta och jag kan inte låta bli att bli lite nervös redan nu. Lilla jag ensam framför två kursansvariga som sitter på massa kunskap om anatomi och fysiologi, inte direkt så jag kan dra till med vilda gissningar som jag annars gör på de skriftliga tentorna när jag inte kan. Då är det iallafall ingen som kan se vem det är som skrivit något sådant korkat haha... Men jag är positiv till detta och hoppas på att det ska gå bra!
 
Inatt drömde jag att jag fick svar på anatomi 2 och att jag var 1 poäng ifrån godkänt även denna gång. Den förtvivlan jag kände i sömnen vill jag helst inte behöva känna igen. Fy. Vill gärna ha dessa två tentorna överstökade nu nu nu. 

 • 2018:

  Mars, Maj

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December