Tentaresultat anatomi och läkemedelsberäkning

Igår fick jag veta att jag var underkänd även denna gång på anatomin, men det var ju ingen överraskning för det visste jag redan att jag skulle bli när jag skrev den! 

Idag fick vi även svar på läkemedelsberäkningen och jag var underkänd men bara på en del så jag klarade alla delar förutom infusionen! Rackarns! Jag tror alltså att jag bara har ett fel, och det är ett slarvfel! Så typiskt. Men jag deppar inte över det, det känns enormt skönt att de infört ett nytt system där vi bara behöver göra om de delar vi får underkänt på, så när vi har omtenta i augusti behöver jag bara göra 3 frågor, skönt! Det ska jag nog fixa haha! 

Jag blir mer och mer stressad över anatomin. Jag får be till gudarna att jag klarar anatomi 2 den 30 maj nu så att jag bara har del ett kvar att göra sen i juni! Snälla alla håll tummarna för mig! Pluggar lite smått på kvällarna och en del sitter ju sedan de tidigare två tentorna så det är skönt. 

Imorgon ska vi ha ktc och lära oss att sätta sond och därefter ska jag åka direkt till praktiken och göra pass 3/4, skönt! Igår när jag inte gick med min handledare fick jag göra massa roligt, bland annat sätta min första pvk på en patient! Min handledare för dagen tyckte att jag var jätteduktig så det kändes ju skönt, det är något man inte får höra från min riktiga handledare ;) 


ännu en ssk-student :)
Kommentar postad
hej! trist med omtenta, men det händer alla. nästa gång så! jag tänkte på att jag sett att du har Människokroppen-boken, jag skulle tipsa om att läsa Hole's human anatomy istället, tycker den är så himla mycket mer grundlig. kanske har du gamla pdf:er och anteckningar att kika igenom från föreläsningarna. ganska ofta tar lärarna upp viktiga saker där :)
Svar: Hej!
Tack för tipset. Jag har några gamla powerpoints från föreläsningar som nog kan vara bra ja :) Ha det fint!
Julia Sundström
Kommentar postad
Då håller vi tummarna för nästa omtentamenstillfällen då:-) du kommer dö av lycka när du klarar det ;-) jaha vad bra att det har infört att man bara behöver göra om en del då! Jag fick omtenta en gång på lkmberäkning, men då fick jag ju göra om allt, så segt för en själv när man såg ett slarvfel liksom men så får det ju inte bli i verkligheten heller. ..haha. kör järnet nu fast alla krafter är slut!
Kommentar postad
Att sätta pvk:er är jätteroligt! :)
Svar: Ja verkligen :)
Julia Sundström
Kommentar postad
Åh jag önskar så att du ska fixa det! Jag är övertygad över att du kommer bli en super ssk och därför är det så retligt att det är en sån liten sak som lite anatomi som ska bromsa det!! Du är ju säkert dubbelt så kunnig i anatomin som resten av klassen som fixade på första eftersom att du ha repeterat hela denna trrminen!!
Håller tummarna för dig!

Vad var det nu för avd du gjorde praktik på? :) Jag är ju också ute nu och har också satt några pvk:er och visst blir man lycklig när det går bra :D
Kommentar postad
Åh, hoppas hoppas att du klarar det, håller alla tummar och tår jag kan!! Kram

 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December