Hejsan hoppsan november

En vecka in i november och terminen flyger förbi snabbare än jag hinner med. Jisses, mer än halva termin 3 är gjord. Har inte uppdaterat på ett tag men der har (som vanligt) vart fullt upp. 
 
Fick fina omdömen på min praktik och allt var frid och fröjd. Kändes dock tråkigt att sluta när man väl kommit in i arbetet men samtidigt skönt att komma tillbaka till skolan och de vanliga rutinerna. Just nu håller vi på med grupparbete där vi ska skriva en rapport om ett valfritt symtom och jag tillsammans med två härliga människor i klassen har valt att skriva om whiplash. Kul kul! Vi börjar äntligen bli färdiga och på torsdag är det redovisning/examination sen är vi även färdiga med denna delen. På tisdag har vi tenta i vätskebalans och lite panikslagen är jag då jag knappt vet vad vätskebalans är. Lite onice när man har grupparbete och tentaplugg samtidigt. 
 
Fick väldigt väldigt glada besked idag, jag blev godkänd på Symtom och tecken på ohälsa- tentan! Tjoho. Det betyder att jag nu endast har en liten liten del kvar i läkemedelsberäkningen sen ligger jag inte efter med en enda tenta. Fy tusan vad skönt det känns! Fick även godkänt på ett arbete vi hade under praktiken där vi skulle skriva om ett samtal med en patient- "Det vårdande samtalet" och reflektera över massa olika begrepp så som lidande hopp tröst etc. Skönt, livet börjar komma på rätsida igen. Nu är det bara det lilla lilla problemet med min rygg som förstör min vardag och jag får allt mer ångest över min framtid då jag vet att kommande månader kommer vara oerhört tuffa med smärta och ångest som jag inte kan göra något åt. En månad kvar till operation, gissa om jag försöker leva livet så mycket som möjligt nu innan medan jag fortfarande är rörlig och är nästan mig själv. 
 
Nu ska jag plugga vätskebalans innan det är dags för lite skönhetssömn. En 37 timmars arbetshelg ligger laddad för mig så lite sömn är nog bra att ha. Ha det fint! 
Kommentar postad
Grattis grattis till att klara den tunga tentan!!!!! Wiiieee! Nu har man ju inga mer tentor förutom NKSE i t6. Vet ju inte om det är ändrat i er klass men så jäkla gött är det! Du ska vara stolt över dig själv :-d
Svar: Åh tack vad du är gullig! :D menar du att man inte har fler salstentor efter den? :D vi har en i vätskebalans nästa vecka och sen har vi en ganska stor i början av januari i omvårdnad eller vad det nu är! ;) går allt bra för dig? :D snart färdig ju! Så himla kul tiden bara flyger iväg ser fram emot att få läsa hur det går för dig när du är färdig :D
Julia Sundström
Karin
Kommentar postad
Underbart tjejen! :love::love:
Saknar dina uppdateringar här, men rätt som det är glimtar det till!:-)
Svar: Åh vad glad du gör mig! Ska verkligen försöka skärpa mig och uppdatera oftare! Kram :)
Julia Sundström
Kommentar postad
Stort grattis, vad skönt att ligga i fas! Och läkemedelsberäkningen grejar du :) Lycka till på nästkommande tenta! Saknar ditt bloggande, kram <3
Svar: Tack tack! Ska verkligen försöka bli bättre på att blogga, kram! <3
Julia Sundström
maja
Kommentar postad
Du är grymt duktig! grattis till tentan :)
jag har skrivit anatomitentan del 1 (vi har det uppdelat i 2 delar...tack gode gud) och om 2 veckor är det del 2, sen är helvetet över får man hoppas :P
lycka till på torsdag!
Svar: Tack snälla! Lycka till med anatomin, ryser bara jag tänker på den ;)
Julia Sundström
Warda
Kommentar postad
Grattis Julia vilken skön känsla det måste vara att bocka av dessa nu! Inte länge kvar av terminen nu fortsätt kämpa!! :))
Svar: Tack snälla! Så himla skönt :)
Julia Sundström
Kommentar postad
Ja just det, vätskebalans med som du skrev.. haha! Men inte sen efter det! Vi hade ingen stor i omvårdnad iaf, men vet ju att de håller på att ändra massa hit och dit under utbildningen hela tiden.

Jo, det går framåt för mig. Läääängtar tills allt är över :)
Svar: Okej vad skönt, så dumt med alla ändringar tycker jag ;) Härligt! Kämpa på nu är det inte långt kvar! :)
Julia Sundström

 • 2018:

  Mars, Maj

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December