Vård i livets slutskede

I två veckor har vi haft den delkurs med inriktning på vård i livets slutskede. Det har varit extremt intensivt med ett eget arbete i ämnet samt tre seminarier samt gruppredovisning. Vi ska också granska två andras arbeten och skicka in det och därefter läsa någons granskning av mitt arbete och sedan ändra det om det behövs och skicka in igen. Puh. På måndag börjar nästa delkurs som handlar om barn och ungdomar, det ska bli kul! 

Nu har jag bara två veckor kvar i skolan innan jag blir sjukskriven och det är först nu jag inser hur mycket jag har att göra på dessa två veckor. Alla julklappar ska vara inhandlade, allt jag behöver inför operationen ska vara fixat och alla uppgifter i skolan ska vara färdiga, inklusive de jag missar när jag är sjukskriven. 

Måste ändå säga att jag gillar de här kurserna bättre än de superteoretiska med alla svåra salstentor. Den 11 har jag läkemedelsberäkning igen och blir så nervös att jag inte ska fixa den denna gång heller, men jag bör inte bli spärrad, eller? Den är typ på 1 poäng det kan inte vara någon fara att ta med det till nästa termin kan jag tycka. Vi får väl hoppas på det bästa. 

Sorry igen för den otroligt dåliga uppdateringen här. Glömmer av bloggen mitt i all skola och jobb, för ni som känner mig vet ju att jag har fullt upp ;) jobbar 95% november/december och det känns så skönt att kunna göra det i denna kursen. 

Ha det bäst tills vi hörs igen! Anna
Kommentar postad
Hej, jag undrar om du använder stödstrumpor när du jobbar? Jag jobbar nämligen i vården och är 19 år och får så ont i benen ibland och de säger att stödstrumpor är vanligt att använda när man jobbar inom vården.
Svar: Hej! Jag använder det inte för jag tycker det blir varmt om fötterna men om du har ont i benen bör du definitivt testa :)
Julia Sundström

 • 2018:

  Mars, Maj

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December