Vätskebalans

Gjorde tentan i vätskebalans idag och för en gång skull känns det faktiskt helt okej efter en tenta! Vi får se vad resultatet blir, spännande! På en fråga där man skulle fylla i ett vätskebalansschema fanns svaret redan ifyllt och jag blev helt förvirrad och trodde att jag var helt dum i huvuet. När jag sedan såg att alla andra var lika förvirrade som jag så blev jag lite lättad, det var frågan det var fel på inte mig! Det fanns inte heller någon angiven plats att fylla i sin tentakod på pappret så jag gjorde aldrig det. När jag var färdig kom jag på att det hade ju vart smart att göra för hur sjutton ska dom kunna veta att det är min tenta nu? Blir galen på mig själv men framförallt på läraren. Vad gör man nu liksom. 
 
På torsdag är det examination i grupparbetet vi håller på med nu, ska bli skönt när det är över! Börjar räkna ner dagarna i skolan nu innan det äntligen är lite juluppehåll (sjukskrivning för min del). Ska bli skönt att få fokusera på lite annat utöver skolan faktiskt. 
Igår var jag på seans/sittning och fick lite budskap från andra sidan (ni som inte tror på sånt kan ju skratta eller sluta läsa här ;) ). Fick till mig massa saker som verkligen stämde in på mig och något som verkligen fick mig att känna mig varm i hjärtat var när hon sa till mig att jag var en person med många bollar i luften och att jag skulle fortsätta med det för att jag klarade av det och mådde bra av det. TACK, det är just det jag försökt säga till alla som säger till mig att sluta jobba. Skönt. Lite bekräftelse som iallafall får mig att fortsätta med det jag gör. Fick även till mig att jag skulle lyckas med det jag gjorde nu, kan ju inte bli bättre haha. 
 
 
Evelina Björk
Kommentar postad
Hej!

Jag bara trillade i och tyckte din blogg var intressant så fortsatte och läsa dina inlägg. Jag skulle vilja jobba inom vården men jag klarar inte av blod och sådant vilket jag har övat på men så fort jag känner lukten mår jag jätte illla. Så tror att sjuksköterska inte går för min del. :( Men det verkar vara ett intensivt och roligt yrke.
Fortsätt blogga!! :-)
Svar: Hej! Kul att du gillar det jag skriver om :) det finns massor av yrken inom vården som inte har med blod att göra, kul att du är intresserad utav att hjälpa människor, det behövs! Lycka till med vad du än tar dig för :)
Julia Sundström
Kommentar postad
Hallåååå var blir du av?? :)

 • 2018:

  Mars, Maj

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December