Så besviken

Är så besviken på mig Själv. Tentan idag kändes helt okej fastän det mestadels kom saker jag inte hade läst något om. Kände att jag kanske kunde få godkänt till jag pratade med Carin som nämnde något om astma. Då berättade hon vad hon svarat på en fråga och jag insåg att jag inte läst frågan ordentligt utan svarat på det som gällde de första symtomen och missade helt sista meningen. Därav skrev jag om fel sjukdom och missade alla poäng på den frågan. Då kan jag omöjligt få godkänt. Menmen, vi får se. Som tur är har jag en gång i januari på mig också. Jag gillade faktiskt den här tentan, det första som Jag tyckt vart intressant att plugga på.
Anonym
Kommentar postad
Ja visst är patologikursen så himla intressant? håller med om att det är första kursen som känns väldigt intressant för första gången hittils på sjuksköterskaprogrammet. Men samtidigt är det också väldigt krävande och intensivt att kunna komma ihåg alla sjukdomarnas etiolofi, patofysiologi, symtom, diagnostik osv.Men du verkar ändå jätte duktig och kommer vara en suverän ssk!!
Svar: Åh tack tack tack vad glad jag blir! Ha det fint!
Julia Sundström
andie
Kommentar postad
Hej

Kom in på din blogg av en slump men läst några inlägg ändå, bland annat om operation och ryggen, och vill bara säga att du verkar vare en riktig fighter! All lycka till med allting nu!
Svar: Åh tack snälla!
Julia Sundström
Elisabeth
Kommentar postad
Hej där! Vilken kämpe du är med dålig rygg och allt! Vet du, jag är 33 år och har tänkt sadla om till SSK, det är inte helt långt ifrån vad jag pluggat till - biolog - men det kommer ändå ta sin tid. Så ta det lugnt! Du har hela livet framför dig, missade tentor hör till! Din blogg ger mig inspiration att fullfölja en gammal men icke desto mindre värdefull dröm! I dig ser jag en verklig förebild. Så ung men så mogen! Är helt säker på att du blir en superbra SSK en dag!
Svar: Åh tack snälla du vad glad jag blir för din fina kommentar! Du kommer själv att bli en underbar sjuksköterska en dag! Kram
Julia Sundström
Mirja
Kommentar postad
Hej Julia! Har följt din blogg så länge jag kan minnas, med din resa till att bli ssk och alla toppar och dalar som hör där till. Själv studerar jag också till ssk och går nu i T3. Har världens tuffaste period just nu känns det som med omtentor hit och dit, så känns det inte som tiden räcker till. (studieuppehåll here i come.......) Har du något tips hur du tog dig igenom allt? :)
Kram och hoppas du trivs i yrket!
Svar: Hej! Åh vad jag lider med dig. Det är såå tufft att vara där du är nu. Men, fortsätt kämpa! När man väl kommer ur den där svackan och känner att man faktiskt kan lite, då går det så mycket lättare! Fortsätt kämpa, snart är du också i mål precis som jag. KRAM
Julia Sundström

 • 2018:

  Mars, Maj

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December