Nu drar det igång!

Imorgon börjar skolan igen och ångesten är ett faktum. Vill känna glädje men just nu känner jag bara ångest över det hela. Hoppas att det känns bättre när det väl drar igång! Omvårdnad vid hälsa och ohälsa heter kursen och den håller på hela terminen. Vi kommer bara ha två salstentor och resten är andra slags examinationer så det känns oerhört skönt. Salstentor är ju som ni vet inte min starka sida. 

Ser att jag får massa frågor från er men jag har tyvärr inte kunnat svara för jag har inget internet för tillfället och kan bara gå in via mobilen och då är det inte lika enkelt att svara på kommentarer. Ska göra det så fort jag skaffat internet till min lägenhet igen ( har surfat på grannens i ett år och nu är det borttaget buhu). 
Satt och skrev ner mitt schema i kalendern och nu är det fullt i kalendern vill jag lova. Uuhh


Kommentar postad
Hej Julia! Så roligt att hitta din blogg! Jag har idag börjat på sjuksköterskeprogrammet! Det ska bli kul att följa dig på din väg. Jag förstår ju också genom dina inlägg att du får kämpa med skolios. Jag själv har många års erfarenhet utav psykiska sjukdomar och epilepsi.

Jag kommer som sagt hänga med dig på din väg till att bli ssk!

Stor kram! <3
Svar: Hej! Tack för din fina kommentar! Härligt att du också valt att utbilda dig till världens roligaste yrke :) lycka till med allt! Kram
Julia Sundström
Anonym
Kommentar postad
Kanske ett par bekväma autoklaverbara arbetskor?
www.hygienskor.se
Madeleine
Kommentar postad
Hej! Jag får sista året på gymnasiet och jag funderar på att utbilda mig till sjuksköterska. Jag undrar hur du tycker att en bra sjuksköterska ska vara? :-) kram
Svar: Oj vilken svår fråga! Men ska jag säga något så är det nog lugn och snäll. Snäll är en superviktig kvalitet hos en sjuksköterska. Snäll och förstående. Det finns inget värre än människor som är otrevliga när man är sjuk och mår dåligt. Lycka till :) kram
Julia Sundström
Madeleine
Kommentar postad
Tack för svaret! :-). Grejen är att jag har dom egenskaperna men jag har hört hur tufft och stressigt det är som sjuksköterska och lönen är väl sådär. Vad tycker du om det? Är det värt all plugg för att komma till en miljö där det är stressigt och tufft?
Svar: Jag känner lite spontant att om man brinner för det man gör och tycker att det är roligt så är det absolut värt det! :) jag skulle aldrig kunna tänka mig att jobba med något annat även om jag vet att det kommer att bli stressigt och man har en kass lön :)
Julia Sundström

 • 2018:

  Mars, Maj, Juni

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December