Snart är det dags!

Tiden springer iväg och snart är det dags att återgå till skolan. Sommaren har varit underbar och jag har tagit till vara på den till fullo. 

Jag sökte lite kurser i våras som en valbar kurs på högskolan väst. Fick besked om att jag var reserv till den jag sökt i första hand, akutsjukvård, men blev antagen till omvårdnad av sjuka barn. 
Schemat var ganska fullt på den kursen och det verkade näst intill omöjligt att få ihop det då jag ska läsa denna kurs parallellt med kursen som börjar på Göteborgs universitet vecka 36. 

Fick ett mejl i förrgår om att jag blivit antagen till akutsjukvårdskursen och gissa om jag blev lycklig! Det är ju akutsjukvård som intresserar mig mest, så det här ska bli himla kul! Det kommer vara tufft att läsa två kurser samtidigt på helfart men det kommer det vara värt senare under terminen när jag istället är mer ledig när de valbara kurserna på gu drar igång. 

Nu kör vi, sista året! 

Vill ni förresten se små glimtar från mitt liv med jobb och skola kan ni följa mig på instagram eller snapchat: juliasundstrom heter jag på båda :) Kommentar postad
så fin bild på dig! kör hårt sista året :) kram
Svar: Tack så mycket :) kram!
Julia Sundström
Kommentar postad
Stort lycka till med sista året! Jag funderar själv på att söka till sjuksköterskeprogrammet nästa höst! Var intresserad av sjukgymnast innan gymnasiet och sedan har jag testat lite annat. Men känner att jag vill hjälpa andra! :)

Så planen är att läsa matte 2b och naturkunskap 2 nästa termin. (Känns värt det istället för att läsa något som jag inte egentligen vill)

Kram! <3
Svar: Tack så mycket Linda! Tycker absolut att du ska satsa på sjuksköterska om det är något som intresserar dig :) kram
Julia Sundström
Carl
Kommentar postad
Starkt jobbat, är på samma spår typ, både sjuk och pluggar, vet hur tufft det är men kämpa!
Svar: Tack så mycket och kämpa på du med!
Julia Sundström
Kommentar postad
Hej! Jag som inte brukar läsa så mycket bloggar hittade in hit och har streckläst från början till slut på din blogg! (bra tidsfördriv nu när jag jobbar natt:)) Du skriver verkligen bra och personligt och jag hoppas att du fortsätter blogga.
Lycka till med det nya läsåret!

Jag går bara och väntar på att få reda på om jag får läsa till sjuksköterska nu till höst, är nämligen på reservplats 1 i Umeå! ;P

Ha det gott,
hejSvar: Hej!
Vad roligt att höra, tack så mycket! :) hur har det gått, har du kommit in på skolan? :) lycka till med utbildningen! Kram
Julia Sundström

 • 2018:

  Mars, Maj

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December