Godkänd C-uppsats!

Igår kom dagen som vi väntat på! Vi är äntligen färdiga med vår c-uppsats och godkända av vår examinator. Vi fick lite att komplettera men det gick relativt enkelt. Nu är vi officiellt färdiga med termin 5 och har jullov på riktigt! 
Vilken lycka! Hur konstigt är inte det här? Jag som inte ens trodde att jag skulle ta mig igenom termin 2 sitter nu och ska snart börja termin 6. Galet. 
 
Under förrförra veckan fick vi önska praktikplatser. Den 23 December får vi veta vart vi hamnar. Jag har sökt några intressanta placeringar så egentligen spelar det ingen roll vilket utav dem jag hamnar på, men jag hoppas lite extra på mitt förstahandsval på en avdelning på samma sjukhus som jag jobbar på i dagsläget. Det tar 5 min för mig med bilen, jag har redan omklädningsrum, passerkort och parkeringstilstånd. Det underlättar ju lite extra när man ändå ska vara där i 6 veckor. Håll tummarna med mig! För övrigt sökte jag en extra kurs på distans på 7,5 hp till våren. Står som reserv så vi får väl se vart det slutar. Jag blir inte jätteledsen om jag inte kommer in. Extrakurser finns det alltid tid för senare i livet. 
 
Julen närmar sig med stormsteg och jag hinner knappt med. När blev det ens december? Det här året är verkligen det år som gått snabbast i mitt liv. Det är ett helt år sedan jag låg inne på Sahlgrenska och hade gjort den största ryggoperationerna av dem alla. På facebook ploppar minnen upp varje dag vad jag gjorde förra året vid den här tiden, dvs gick i de långa sjukhuskorridorerna med rollator, tränade på att stå med gåbord, grät, åt mat och godis som gjorde att jag kräktes osv. Alla minnen finns där som om det vore igår. Bilderna får mig dock att vara så tacksam för att jag inte befinner mig där idag. Jag minns att jag fick in ett julkort från personalen. Jag lovade mig själv där och då att denna julen var det jag som skulle jobba och sprida glädje bland patienterna och inte tvärt om. I år jobbar jag på sjukhuset på julen och ska absolut förgylla patienternas jul precis som personalen på Sahlgrenska gjorde för mig förra året. 
 
Med dessa ord vill jag önska er en riktigt härlig jul. Ny uppdatering blir det nog när jag fått besked om min praktikplats. Ha det gott så länge! 
 
 
En bild från vårt respondentskap
Anonym
Kommentar postad
Hej
Kommentar postad
Håller med om att tiden går fort! Kommer ihåg när jag började läsa din blogg förut och du kämpade med skolan och tentor och allt, och nu börjar du snart s i s t a terminen! Och jag börjar jobba om nån vecka, fast det har jag inte fattat helt än. Det känns bara så galet...

 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December