Och där var det färdigpraktikat för denna gång

Nu har jag äntliiigen praktikat färdigt för den här terminen. 12 intensiva veckor med praktik varvat med tentor, seminarier och inlämningar. Det har varit en tuff termin vill jag lova! Praktiken slutade bättre än vad jag trodde när jag hade två kassa första veckor på avdelningen. Sista veckan infann sig att lugn på avdelningen som fick alla i personalen att pusta ut och våga andas igen. Och jag, jag vågade verkligen andas och ta mig ut bland patienterna igen. Sista veckan har fått mig att inte längre vara vettskrämd för psykiatrin, skönt! Hade känts jobbigt att avsluta psykiatriplaceringen med att känna att det är något som fortfarande skrämmer mig. Vem vet, jag kanske hittar mig själv arbetandes på en psykiatriavdelning i framtiden! Nu känns det iallafall inte helt omöjligt. 

Imorgon bitti börjar den nya kursen, vetenskaplig metod. Fy bubblan vad tråkigt, men det är bara att ta sig igenom det så är det sommarlov sen! På tisdag morgon åker jag äntligen till Spanien och tar igen mig efter denna hektiska termin. Obeskrivligt skönt och välbehövligt. Men innan dess ska jag avsluta mitt nattpass på jobbet, åka till skolan och sedan åka och jobba kväll, seeeen har jag semester. 

Missar självklart lite i skolan under de 10 dagar jag är borta men det är uppsamlingstillfällen i juni så det är skönt! 

Kommentar postad
Hej Julia!
Såg idag att du kommenterat min blogg vid ett par tillfällen för längesedan (godkände kommentarer från över ett år tillbaka i tiden, haha så aktiv är jag på min blogg). Blev i alla fall glad över dina kommentarer och kan bara säga att du kommer ju bli en fantastisk sjuksköterska. Har läst tillbaka i din blogg och förstått att utbildningen med allt vad det innebär ibland varit/är tufft för dig. Kan bara säga att det suger många gånger att vara student. Handledare kan vara helt knäppa, patienter också för den delen. Men du skall veta att det blir annorlunda när du får din legitimation. Du får så mycket mer att säga till om.

Hoppas skolan går bra fram till sommaren nu och att du får en fin ledighet från den:) Sedan är det bara ett (?) år kvar! Heja heja!!!
Svar: Vad roligt att höra från dig! Tack för de fina orden! Lycka till med bebisen och ha det så fint!
Julia Sundström
Madeleine
Kommentar postad
Du har en jättebra blogg! Jag läser här så ofta jag kan (läser till sjuksköterska)!
Svar: Hej! Tack så mycket vad roligt att höra :) lycka till med utbildningen!
Julia Sundström

 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December