Examensarbetet inlämnat!

I 8 veckor har vi kämpat, gråtit, skrikt oss hesa, skrattat och fikat oss runda och goa. Idag var det slut på det, idag lämnade vi in vårt examensarbete! Gissa hur skönt det känns? Ni vet den där bubblande lyckan jag beskrivit tidigare några gånger. Den finns i min kropp idag. Jag har ingen aning om vi är godkända eller inte men det spelar ingen roll. Jag är lycklig ändå! Så lycklig över att ha tagit mig igenom det här trots att jag och Carin gör på vårt egna lilla vis. Alla sätt är bra utom dom dåliga. 
 
Nästa vecka väntar slutseminarium med opponering. Därefter får vi se vad vi ska komplettera och sen har jag jullov! Och i år kan jag faktiskt säga att jag har jullov på riktigt. Eftersom jag som ni vet läste två kurser i början av terminen så innebär det nu att när jag är godkänd på uppsatsen är FÄRDIG med termin 5. Hur snabbt går inte tiden då? Jag minns termin 1 som igår. Men, än har jag två veckor kvar utav denna terminen. Får passa på att ta tillvara på tiden. Ska tiden springa iväg så här fort så är man väl snart 90 bast. 
Anonym
Kommentar postad
Bästa Julia! Underbart höra heja dig
Anonym
Kommentar postad
Finaste Julia!
Kom ihåg, låt aldrig dina rädslor sätta stopp för något du verkligen vill, har du ett mål så gör allt för att uppnå det, även om det betyder att du måste gå i motvind i flera månader och läsa kurser du rent ut sagt hatar så kommer du komma till en punkt då vinden vänder och då kommer du tacka dig själv för att du fortsatte och idag är en sådan dag. Forsätt kämpa fina du!

Svar: Tack snälla du!
Julia Sundström
Kommentar postad
Åh, vad härligt! Vet precis hur underbart det känns! Grattis! :D
Svar: Tack så mycket :D
Julia Sundström
Anonym
Kommentar postad
Hej.

Jag tycker din blogg är intressant men det skulle vara roligare att läsa den om du uppdaterade lite oftare när du har möjlighet till det. Jag vet att du kanske har fullt upp men det skulle vara roligare om det hände lite mer på bloggen :)
Svar: Förstår absolut att bloggen är supertråkig när jag inte uppdaterar. Jag är tyvärr upptagen näst intill dygnet runt men aka absolut försöka bättra mig när jag hinner!
Julia Sundström

 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December