Seminarier och plugg

Har inte riktigt kommit igång för denna terminen känner jag samtidigt som jag i allra högsta grad är igång. Pluggar jobbar pluggar jobbar. Mitt huvud är en enda röra och jag är ännu inte insatt i kursens planering, eller kurserna ska jag väl säga. Tar vecka för vecka och gör det jag ska. Det är mycket seminarier och inlämningar nu. Inför varje seminarie ska man allt som oftast ha lämnat in en skriftlig del på mellan 500-2000 ord. Det är ju inte så värst mycket men det stressar mig varje gång. Lite grupparbeten och liknande är det också inklämt där emellan. Sen har jag ju förstås sex och samlevnadskursen som jag läser på sidan av. 

Kan inte uttrycka med ord hur mycket jag längtar efter att denna terminen och utbildningen ska vara över. Nu är jag såå trött på att plugga. Jag fyller snart 22 år och har gått i skolan konstant sedan jag var 6 år. Nu får det räcka för ett tag ;) 

Här ligger jag 00:26 och bloggar fastän jag egentligen borde sova. Börjar jobba kl 6 imorgon bitti och blev precis färdig med dagens plugg, en inlämning om hälsoekonomi och prioriteringar.  Fun fun. 
Angelica
Kommentar postad
Hej Julia. Har följt din blogg ett tag nu och jag tycker det verkar otroligt spännande att studera till sjuksköterska. Jag är själv väldigt intresserad av medicin och funderar på att själv börja studera till sjuksköterska.
Du är ju inne på din sista termin nu innan examen. Jag undrar om du har funderat på nån vidareutbildning senare? Antar att ni får cirkulera och prova på olika områden som typ ambulans, barnmorska, kirurgi osv.
Tack för en bra blogg och lycka till med sista terminen!
// Angelica
Svar: Hej! Kul att du också funderat på att läsa till sjuksköterska, kan verkligen rekommendera det! Senare vill jag gärna arbeta i ambulansen så narkos/iva/ambulans är det jag funderar på :) under utbildningen får vi tyvärr inte testa på olika saker vilket är väldigt synd. Tack för din kommentar och lycka till i framtiden
!
Julia Sundström
Kommentar postad
Åh! Vad jag längtar efter att vara där du är nu!

Jag är lite nyfiken på om du har något jobb efter examen. Vilket sjukhus och vilken avd.? :-d
Svar: Du kommer vara där snabbare än du anar :D jag ska jobba inom strokevård vilket jag jobbat extra med i 3 år samtidigt som jag pluggat :)
Julia Sundström
Kommentar postad
Hejsan, jag vet inte om du minns mig. Jag följde din och hazals blogg för några år sedan. Jag kom in på denna blogg idag igen och läste att du gjort 4 operationer för ryggen.
Hur är det med dig och ryggen nu? Hemskt och behöva genomgå det mer än nödvändigt. Vet inte riktigt vad som ligger bakom alla dessa andra operationerna du fick göra men kan ju dra slutsatsen att det helt enkelt inte blev bra första gången.
Jag har ännu inte kommit så långt för operation än och vet inte om jag kommer behöva göra det heller.
Mvh Lina Karlsson!
Svar: Hej lina!
Ja självklart minns jag dig, vad kul att höra från dig :) det har blivit en del operationer ja. Jag tog ut ena staget vid en andra operation då jag hade ont av det, sen tog dom ut även det andra vid en tredje operation då jag hade ont av en skruv som satt utanför kotan och som satt löst. Därefter blev min rygg sned igen och det var ett segment som inte läkt ordentligt så då fick dom sätta in nya stag igen. Tyvärr har inte ryggen blivit bättre utan snarare sämre utav allt detta! Hoppas du slipper operation. Kram på dig!
Julia Sundström
Anonym
Kommentar postad
Hej!
Jag läser till sjuksköterska och börjar termin 6 efter jul. Tänkte bara fråga dig om hur den första veckan var på termin 6. Jag hade tänkt boka en resa och kommer då missa första veckan. Blir det för mycket att ta igen om man är borta hela första veckan, vill ju inte hamna efter när det är sista terminen...
Svar: Första veckan är inga problem att missa då det "bara" är föreläsningar :)
Julia Sundström

 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December