Farmakologi

I lördags gjorde jag omtenta i farmakologin! Jag vet inte alls hur det gick, det kan ha gått bra eller dåligt, jag har verkligen ingen aning! Vet några saker som jag svarade fel på men jag hoppas att poängen ska räcka ändå! 

För min del är det slut på skolan för ett par veckor nu. Idag kommer min lillebror och hälsar på och ikväll börjar jag duscha med descutan inför min operation på onsdag så imorgon får jag varken sminka mig eller använda deo/parfym eller liknande så jag känner att jag stannar nog hemma och är ful imorgon och kanske börjar plugga lite på anatomin. På onsdag är det alltså dags för min ryggoperationer som jag väntar på så länge och därefter vet jag inte riktigt hur länge jag kommer att vara hemma från skolan. Ca 2 veckor skulle jag tro. På ett sätt känns det helt okej ändå för jag kommer inte att ha tenta i det vi har föreläsningar på föräns in höst någon gång i och med att de lagt min omtenta i anatomi 2 på samma dag som vi har tenta i den kursen vi har nu. Det innebär att jag måste prioritera anatomin framför denna i och med att jag inte får börja termin 3 om jag inte har klarat Anatomin... Jag känner mig lite stressad över det men denna gången ska jag klara dom! 

På anatomi 1 var jag en poäng ifrån sist. På anatomi 2 var jag hela 16 poäng ofrån sist på omtentan och 5 poäng ifrån första gången jag skrev den så man kan väl säga att omtentan var lite svårare haha... Skrattar bara åt mig själv och kan inte förstå hur jag kunde vara så dålig när jag hade en känsla av att det gick helt okej när jag skrev den. Men men nya tag den 28 april och 30 maj! Nu har de flyttat endokrinologin från del 2 till del 1 för att göra tvåan mindre tuff, vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt, för del 1 är den jag känner att jag verkligen har koll på och kommer att klara, men nu vet jag inte när de slänger in alla hundra hormoner där som jag alltid får fel på. Men samtidigt måste jag ju klara allt så det ska väl inte spela någon roll. 
Kommentar postad
Jobbigt läge för dig! Och så en operation på det! Hoppas det går bra för dij :)
Svar: Tack snälla du! :)
Julia Sundström
Anonym
Kommentar postad
Ja men visst är anatomitentan så himla jobbig? Har gått igenom exakt samma sak! Dessutom är det typiskt att de lägger två tentor på samma dag(är så även på KI i Stockholm vilket jag tycker är sämst). Håller tummarna för dig lycka till :)
Svar: Ja verkligen! Så sjukt mycket på en och samma tenta! Och att de lägger tentorna samtidigt är så himla tråkigt ja :( tack snälla! :)
Julia Sundström

 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December