Operation

Ligger inne på Sahlgrenska nu och opererades igår morse (onsdag). Operationen gick bra och de hittade vad som orsakar mig denna smärtan. En skruv satt löst och något område i det stelopererade paritet hade inte läkt som det skulle så det var löst så nu har de tagit bort alla skruvar och stag samt gjort om steloperationen på de ställen det var löst. Skönt att få höra att jag inte bara varit gnällig och inbillat mig om min smärta. De har hela tiden sagt till mig att det inte varit något fel på röntgen osv men här hade vi svaret. Grymt! 

Alla på avdelningen vet nu om att jag läser till sjuksköterska i och med att det står i journalen, och det skvallras en del om mig bland personalen då jag ju gjorde min undersköterskeprakrik här på avdelningen för ca 1,5 år sedan så många känner igen mig. Det är en student här nu från termin 6 på min skola, mycket trevlig! Hon såg min anatomibok och lovade att hon skulle leta efter sina gamla tentor i anatomin så att jag kunde få dom och plugga på, så snällt! 

Har sjukt ont i ryggen nu dock och delar rum med en tant som är så hög på morfin att hon ligger och pratar om ingenting. Kan inte vända mig själv i sängen vilket innebär att jag måste ringa på klockan varje gång jag vill ändra ställning. Min kateter gör sjukt ont också och det hugger i urinröret så fort man bara rör vid påsen. Ajaj. 

 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December