Tentavecka

Nu har jag gjort tre tentor på en vecka och tyvärr kan jag inte påstå att någon gick speciellt bra. Mest besviken över mikrobiologin som känns för mig omöjlig att klara. 
Också otroligt besviken över läkemedelsberäkningen idag då jag endast hade tre frågor på infusion att klara men när jag sedan lämnade salen kom jag på att jag hade slarvat på första frågan och där med gjort ett litet fel vilket betyder att det blir omtenta igen. Fan jag kan ju det här, jäkla slarvfel mitt huvud var inte alls med mig idag och trots att det var relativt enkelt fick jag ändå läsa frågorna hundra gånger för min hjärna var inte alls samarbetsvillig. Men jag ska inte deppa allt för länge över detta. Jag tar nya tag och satsar stort på nästa gång! I slutändan löser sig ju det mesta. 

Har haft en väldigt hektisk vecka med tentaplugg och packning här hemma. Imorgon flyttar min syster äntligen ut och jag får bo för mig själv. Hurra säger jag om det! Mycket som ska fixas samtidigt som det är jobb och annat här i livet så jag har inte ens hunnit reflektera över att vardagen snart byts ut från jobb till skola och slit igen. Är inte alls sugen faktiskt och när jag blickar framåt får jag bara ångest över allt jobbigt som finna kvar under utbildning. Men, det jag får göra är väl att ta en månad i taget och ta tag i det som är just nu annars deppar jag ihop helt skulle jag tro. 

Hoppas att alla haft en bra sommar och så roligt att få så mycket kommentarer från andra som också ska börja läsa till sjuksköterskor nu! 


Nattjobb

Idag blev det dags för andra nattpasset på sjukhuset! Blev dock nedflyttad en avdelning där jag egentligen inte jobbar men det har gått bra ändå :)  • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December