Information från praktiken!

Har fått ett mejl med lite information angående min praktik! Jag har fått namn på min handledare samt hennes tider min första vecka och lite information om introduktion första dagen. Alla vi 7 som fått praktik på det sjukhuset ska samlas och få en gemensam introduktion på måndagen V 12 och efter den ska vi få komma till vår avdelning. Min handledare jobbar dock inte den dagen så jag skulle få gå med en undersköterska. Min handledare jobbar kväll på tisdagen och är sen ledig och jobbar hela helgen. Attans såg jag direkt. Min enda inbokade helg på jobbet. Frågade om jag kunde få byta bort den helgen men förstår ju såklart om det inte går. Annars måste jag försöka få semester från jobbet och ligger då minus 32,5 timmar om jag missar den helgen. Inte det lättaste att ta igen! 
Så himla typiskt, jag som försökte att inte lägga några helger då jag har praktik, men just den helgen tog jag då det är "min" helg så att säga där jag inte hoppar in för någon annan utan är mer ordinarie. Jaja, men det löser sig! 
 
Fick bara schema för första veckan och resterande schema skulle jag få en och en halv vecka efter att praktiken börjat. Känns lite skumt för jag fick inte veta hur jag skulle gå efter helgen och nästa schema skulle vara färdigt på torsdagen. Jag kan ju omöjligt vara ledig måndag-torsdag. Nu känns det jätte jobbigt. Tycker det är så himla jobbigt att inte ha ett schema och inte kunna planera mitt liv. Jag fyller 20 den 26 mars vilket är onsdagen andra veckan på praktiken. Jag och min syster har planerat att ta med några vänner ut och äta och fira. På lördagen har vi planerat en stor fest med alla våra vänner, och helt plötsligt slog det mig att tänk om jag har praktik då? Vad gör jag då? Ställer in hela festen? Åh :( Jobbigt att allt kommer just under de tre veckorna jag har praktik. 
 
Kommentar postad
När det har varit något speciellt som jag inte velat missa så har jag sagt till på praktikplatsen och jag har aldrig upplevt det svårt att få en ledig dag eller få byta tur. passa på att fira du ingen som halshugger eller ger dig ig för att du skulle missa en dag eller två. :) jag pratade bara med mina handledare å kom överrens med dom å det var grönt ljus varje gång :) Passa på medan du kan göra det (:
Svar: Åh vad skönt! Det ska säkert gå att ordna på något vis då! Tack så mycket :)
Julia Sundström
Kommentar postad
Alla praktiker jag har varit på hittills har varit väldigt tillmötesgående med schema och det har gått att ändra om det har behövts. Så kolla med de! :-)
Svar: Åh vad skönt! Ska kolla med dom :)
Julia Sundström
Lena
Kommentar postad
Tilldelas man praktikplats helt random eller får man komma med önskemål?
Svar: Hej!
På vår skola tilldelas man bara en plats och får snällt tacka och ta emot! Det kan dock vara så att man kan önska område om man har barn men då är det bara så att man inte ska behöva åka långt långt utanför göteborg, men ja de med barn eller andra anledningar kan ansöka om att få önska en plats :)
Julia Sundström

 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December