Det börjar närma sig!

Om en månad drar skolan igång igen och jag känner på mig att tiden kommer flyga förbi fram tills dess. Om två veckor börjar även omtentorna dra igång så nu börjar ångesten över dom komma till mig på nätterna och hålla mig vaken. Nu börjar verkligheten igen. 
 
Har fått veta att jag får ett förlängt månadsvikariat på mitt jobb till hösten och det glädjer mig väldigt mycket! (skönt att veta då jag både köpt bil och har en hyra att betala). Dock är det svårt för mig att lägga schema nu då kommunen har ändrat avtalet så att vi inte längre kan ha plus och minustid eller byta våra turer. Tidigare har jag kunnat lägga ett schema och sen ändra eller ta bort turer om jag har råkat dubbelboka det med skolan, men nu kan jag inte längre det så det kommer att bli klurigt för mig. Speciellt när det är mycket grupparbeten i skolan då jag inte bara behöver anpassa mig efter mig själv utan efter en hel grupp. Ganska tidigt på terminen kommer vi att gå ut på en fem veckors praktik så det ska bli roligt att inte gå så himla länge innan man får komma ut i verkligheten igen! 
 
Men, än så länge har jag sommarlov och tänker njuta av den sista månaden (- tentorna) genom att jobba på mitt älskade jobb, sola och bada och bara leva livet. Vi hörs! 
 
 

Deprimerad

När räknas man som deprimerad? Kvalificerar jag in mig där om jag helt okontrollerat börjar gråta lite varstans? Om dagarna känns jobbiga och ledsna fastän man är omgiven av vänner och familj och egentligen borde ha roligt. Ja, isåfall kan jag väl säga att jag är deprimerad. Jag är deprimerad över min rygg som inte funkar som den ska. Det har gått tre månader sedan jag tog ut mina stag ur ryggen och jag mår fruktansvärt dåligt. 
 
Kort och gott:
Kan inte sova, inte hoppa, inte springa, inte gå fort, Inte vända mig i sängen på natten (vaknar varje gång av smärta) inte ta mig upp ur sängen på morgonen och inte heller från soffan om jag har satt mig långt ner. Vill inte ha det så, jag är 20 år och vill inte leva såhär. Nu drar nya utredningar igång om varför jag har så ont när jag egentligen hade tänkt lägga detta på hyllan och vara färdigbehandlad efter 1 korsettbehandling och 3 ryggoperationer, men icke. Jag måste gjort någon himla illa i mitt förra liv. 
 
Som om inte det vore nog drar det ihop sig för tentamånad. I augusti har jag 3 omtentor. Symtom och tecken på ohälsa, mikrobiologi samt tre frågor i läkemedelsberäkning. Puh. Vet knappt vart jag ska börja, och alla tentor ligger typ med två dagars mellanrum så det blir tight. 
 
 
Såhär sned har min rygg blivit på dessa tre månader bara av att ha tagit ut stagen. 

Cypern

I måndags morgon var det av till Cypern, men inte med den person jag bokat med. Min kära Emma var på Bråvalla med sina vänner och skulle åka hem på söndagen. Ca 12 timmar innan vi skulle åka fick jag ett samtal från Emmas mamma där hon sa att Emma och hennes vänner hade krockat med husbilen och var påväg till sjukhuset. Emma kunde alltså inte följa med till Cypern. Som tur var klarade sig alla inblandade utan allvarliga skador så jag är så lycklig att de hade änglarna på sin sida för det var inte mycket kvar av husbilen. 
Istället fick jag panik över resan sol inte var ombokningsbar. Tillslut fick mamma följa med så nu sitter jag på Cypern med mamma. Jag önskar så att Emma var med mig men jag får försöka göra det bästa av det hela ändå.  • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December