En härlig vecka

Jag har haft en helt underbar vecka! Måndag-onsdag jobbade jag, på torsdag hade jag tenta och helgen har jag jobbat. Så skönt att inte haft skola eller praktik på hela veckan! I torsdags fick jag reda på att jag var godkänd på en omtenta jag gjorde för två veckor sedan. Trodde jag var helt körd då jag var osäker på ett par frågor och trodde att jag hade missat massa poäng på dom frågorna. Istället hade jag fått full pott på de frågor jag var mest säker på att inte klara. Ibland förvånar jag mig själv. Det här var det bästa resultatet jag någonsin fått på en tenta! Dessutom innebär det också att termin tre nu är helt godkänd. Skönt eftersom jag var en poäng ifrån godkänt sist så det var så nära. Då hade jag inte velat falla vid målsnöret nu igen. 

Termin 4 springer iväg och snart är det sommar känns det som. På tisdag börjar min tredje och sista praktikperiod för den här terminen. En psykosavdelning blir det denna gång och det ska bli väldigt intressant att få se den sidan av vården som så många av mina vänner talar så gott om. Det ska också blir extra kul eftersom jag ska arbeta i par med en klasskamrat och vi ska lära oss ihop och ha ansvar över ett visst antal patienter ihop med handledarna som stöd. Spännande! 

Det ska dock bli väldigt skönt när praktiken är över om en månad. Det har varit en hektisk termin med många nya intryck och kunskaper. Det ska bli skönt att få landa lite i skolan. Dessutom ska jag åka till Spanien när praktiken är slut och det ser jag fram emot mest! 

Hoppas ni alla haft en bra påsk! Själv har jag jobbat ihop 50 timmars storhelgs-ob under helgen. Lite klirr i kassan är ju aldrig fel inför sommaren, samtidigt som jag fått äran att fira påsk ihop med barnen på jobbet. Kan ju inte bli bättre! 
Amanda
Kommentar postad
Hur länge har du gått på ssk-utbildningen nu? hur många terminer/ år är den på? :)
Svar: Nu läser jag termin 4 av 6 :)
Julia Sundström
Jenny
Kommentar postad
Nu får du allt se till och uppdatera oss ☺️ Hur är praktiken? Kram!
Svar: Bra att du påminner mig hihi ;) kram
Julia Sundström

 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December