Snart är det dags!

Tiden springer iväg och snart är det dags att återgå till skolan. Sommaren har varit underbar och jag har tagit till vara på den till fullo. 

Jag sökte lite kurser i våras som en valbar kurs på högskolan väst. Fick besked om att jag var reserv till den jag sökt i första hand, akutsjukvård, men blev antagen till omvårdnad av sjuka barn. 
Schemat var ganska fullt på den kursen och det verkade näst intill omöjligt att få ihop det då jag ska läsa denna kurs parallellt med kursen som börjar på Göteborgs universitet vecka 36. 

Fick ett mejl i förrgår om att jag blivit antagen till akutsjukvårdskursen och gissa om jag blev lycklig! Det är ju akutsjukvård som intresserar mig mest, så det här ska bli himla kul! Det kommer vara tufft att läsa två kurser samtidigt på helfart men det kommer det vara värt senare under terminen när jag istället är mer ledig när de valbara kurserna på gu drar igång. 

Nu kör vi, sista året! 

Vill ni förresten se små glimtar från mitt liv med jobb och skola kan ni följa mig på instagram eller snapchat: juliasundstrom heter jag på båda :)  • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December