Sommar

Det är uuunderbart med sommarlov måste jag säga! De dagar jag har varit ledig har jag fyllt med massa roliga saker, det här är verkligen en sommar jag tagit tillvara på till Max! Jag var i Cypern för lite drygt två veckor sedan och det var ju inte helt fel! Har även hunnit med en trip till Helsingborg och Köpenhamn, varit hos mormor och pappsen och släkten i Hunnebostrand, Kungshamn och Bohus-Malmön. Där emellan har jag ju såklart världens bästa jobb också där vi flänger omkring i en minibuss med glada barn och härlig musik. 

Nog om sommaren. Termin 5 närmar sig med stormsteg och jag har blivit tilldelad en praktikplats eftersom vi har en veckas vfu redan i början av terminen i en kurs som heter komplexa vårdsituationer. Jag hade hoppats på akutmottagning eller ambulans men sådan tur har ju inte jag. Jag fick däremot på ortopedoperation vilket jag tycker är väldigt intressant så jag är nöjd ändå även om det svider lite i hjärtat när jag tänker på att jag hade kunnat få testa på mitt drömyrke under en vecka. 

Jag har länge varit intresserad av ortopedi så det ska bli kul! Jag undrar vad man som sjuksköterskestudent får göra på just operation. Förmodligen är det mest att iaktta och lära sig utifrån det. Jag har ju som tidigare nämnt varit med på en ryggoperation när jag läste till undersköterska. Jag blev då erbjuden av min egna ryggläkare att vara med honom när han opererade. Stod från 7 på morgonen till 16 på eftermiddagen på en pall vid patientens huvud och kikade på när de skruvade ihop och gjorde en rygg rak. Det ni, det var grejer det! Kan ju dock säga att jag var lite matt i benen efter den dagen utan lunch osv. 

Jag ser fram emot den här praktiken och se vad den har att erbjuda! 

Slänger in en go bild från Helsingborg i torsdags. Svensk sommar i ett nötskal!  • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December