Vetenskaplig metod

Hade 9 underbara dagar i Spanien! Det var en välbehövlig semester kan jag tala om. 

Nu är det dock skola för hela slanten! Vi är mitt uppe i kursen vetenskaplig metod och jag har inte riktigt satt mig in i vad vi pysslar med riktigt. Just nu håller jag på med en uppgift som är lite förberedande inför c-uppsatsen i höst. Vi har precis valt partner för c-uppsatsen och vi har även börjat spåna på vad vi ska skriva om. Intressant! 

För lite drygt en månad sedan hade vi omtenta i läkemedelsberäkningen och när jag gick ut hade jag inte svarat lika som mina buddies på en fråga och blev superirriterad på mig själv för att jag skulle behöva göra om den igen och att jag inte tittade igenom tentan. När tentan väl var rättad hade jag glömt min kod men var helt säker på att jag var underkänd ändå då man som ni vet måste ha alla rätt. Igår gick jag och hämtade ut den och jag var godkänd. Vilken lycka. Jag som planerat mitt schema i augusti efter omtentan och nu behöver jag inte ens göra den! Så skönt. 
Nu vill jag ha sommarlov! Drygt 2 veckor kvar. Det ska man väl fixa? 
Sitter förresten och ska boka en ny resa till Spanien i slutet av augusti. Inte helt fel. Lite bilder från vår resa (för att jag vill ha sommar nuuu). 
Och där var det färdigpraktikat för denna gång

Nu har jag äntliiigen praktikat färdigt för den här terminen. 12 intensiva veckor med praktik varvat med tentor, seminarier och inlämningar. Det har varit en tuff termin vill jag lova! Praktiken slutade bättre än vad jag trodde när jag hade två kassa första veckor på avdelningen. Sista veckan infann sig att lugn på avdelningen som fick alla i personalen att pusta ut och våga andas igen. Och jag, jag vågade verkligen andas och ta mig ut bland patienterna igen. Sista veckan har fått mig att inte längre vara vettskrämd för psykiatrin, skönt! Hade känts jobbigt att avsluta psykiatriplaceringen med att känna att det är något som fortfarande skrämmer mig. Vem vet, jag kanske hittar mig själv arbetandes på en psykiatriavdelning i framtiden! Nu känns det iallafall inte helt omöjligt. 

Imorgon bitti börjar den nya kursen, vetenskaplig metod. Fy bubblan vad tråkigt, men det är bara att ta sig igenom det så är det sommarlov sen! På tisdag morgon åker jag äntligen till Spanien och tar igen mig efter denna hektiska termin. Obeskrivligt skönt och välbehövligt. Men innan dess ska jag avsluta mitt nattpass på jobbet, åka till skolan och sedan åka och jobba kväll, seeeen har jag semester. 

Missar självklart lite i skolan under de 10 dagar jag är borta men det är uppsamlingstillfällen i juni så det är skönt! 

 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December