Snart blir det sol och semester

Just nu har jag en relativt lugn period i skolan. Det har varit en intensiv period med grupparbeten, seminarier och simulering men nu är det snart färdigt. På tisdag ska jag lämna in delprov 2 i sex och samlevnadskursen och jag ska även redovisa det senaste grupparbetet i klinisk omvårdnad. Sen mina vänner är det semester för hela slanten! På onsdag åker jag till Spanien och är där i en vecka. SÅÅ skönt. 

Har även varit på intervju på den avdelningen jag jobbar på för tillfället. Det kändes bra men vi får se vad som sker i framtiden. Om jag vill får jag en tillsvidareanställning på 100%. Det är ju inte helt fel. Dock kommer jag välja att bara jobba 80% och resten på mitt andra jobb. Hur ska jag någonsin bli redo att lämna det stället?

Hur som helst. Jag ser fram emot hösten och jag ser verkligen fram emot att bli färdig i skolan. 
Har sökt ett par extra kursen inom litteratur inför sommaren. Lika bra att fortsätta plugga när man ändå är igång. Kul att plugga något annat som ligger utanför området sjukvård och hälsa. 
Anonym
Kommentar postad
Hej! Jag hår första terminen på sjuksköterskeprogrammet och ska just börja läsa kursen anatomi och fysiologi! I litteratur listan står det att man ska använda boken Holes human anatomi men det verkar som att dom flesta använder boken människokroppen. Jag undrar vilken bok du använde? Tack!
Svar: Hej! Jag valde att använda människokroppen då jag tycker det är bättre att att lära sig alla begrepp på svenska för en bättre förståelse :)
Julia Sundström

 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December