Ett litet uppehåll

Som de flesta märkt och hört av sig till mig via facebook och mejl så har min blogg varit låst ett tag. Detta på grund av att jag ville undvika att min blogg lästes av folk på min arbetsplats. Jag skriver inget hemligt, men det blir på något vis för privat. 
Anyway, nu är den öppen igen. Först nu när den varit låst har jag förstått att folk faktiskt är här inne och läser och uppskattar det jag skriver. Jag har fått mängder med meddelanden från er som har undrat om jag slutat blogga eller varför bloggen varit låst. Tack för all omtanke och visat intresse! 
 
Vi är nu i mitten av mars och vårkänslor och glädje blandas med hopplöshet om vartannat. Det är en ansträngd situation på våra sjukhus och det tär på kroppen, det tär på psyket och det gör något med en som människa. Jag hoppas att det är förbi snart och att ljusare tider är att vänta. Jag får många frågor om det verkligen är värt att studera till sjuksköterska. Jag har sagt det förut men jag säger det igen,  JA det är så värt det. Hur hopplöst det än kan kännas är jag världens lyckligaste som får arbeta med det jag gör. Jag önskar att alla någon gång kan få känna den känslan. 
 
För en månad sedan satt jag och hade ångest deluxe över kursen jag pluggade. Ändå kunde jag inte hålla fingrarna borta när antaging.se öppnade upp för höstens kurser. 10 kurser ligger nu på min lista, några mer önskvärda att få läsa än andra. Excited. 
 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December