Sjuksköterskans dag

Mitt i alla försök att få livet att gå ihop mindes jag bloggen. Min trygga plats där jag fått möjlighet att få utlopp för frustration och känslor i över fyra år. Jag önskar att jag fann tiden oftare. 
 
Jag har ju glömt att berätta något roligt! I vintras blev jag uppringd av dagens medicin som i höst håller i "sjuksköterskans dag" i stockholm. Jag blev ombedd att komma dit och prata om min blogg samt hur det är att vara ung sjuksköterska. Jag tackade ja till detta och kommer alltså i höst att få åka till stockholm tillsammans med min kollega som jag även pluggat med och prata om det bästa jag vet- att vara sjuksköterska. Det ska bli fantastiskt roligt och spännande och jag hoppas på många roliga och intressanta möten. 
 
För övrigt åker jag på livets resa om lite mindre än en vecka. Jag ska åka till USA, närmare bestämt San Francisco för att bila längs highway one ner till San Diego och tillbaka. Det ska bli så spännande att få uppleva den amerikanska kulturen (igen).  Vi har inte riktigt styrt upp vad vi ska se osv men än så länge har vi bokat Alcatraz och universal studios. Grand canyon, LA, Las vegas osv är självklart också inplanerade. Jag hoppas på att återkomma med mycket härliga bilder därifrån. 
 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December