Sjuksköterskans dag 2017 i Stockholm

I onsdags var stunden äntligen kommen, och det var dags för mig och min kollega Therese att delta i sjuksköterskans dag som anordnades av Dagens medicin agenda. Det var ett heldagsseminarium där vi fick äran att dela våra upplevelser av hur det var att arbeta som ung och ny sjuksköterska under en halvtimme. Efter vår presentation fick vi även svara på frågor från moderator och publik vilket var mycket roligt. De som deltod denna dag bestod framförallt av chefer, HR-anställda, politiker och universitetslärare från hela landet. 
 
Det var enormt givande att få lyssna på alla olika programpunkter under dagen och det blev många trevliga och givande möten. Utöver vår programpunkt pratades det bland annat om delat ledarskap, magnetmodellen, personcentrerad vård, anhörigvårdare osv. SÅ kul. Det var också oerhört intressant med alla samtal vi hade med olika personer dels i pauserna men även efter dagen var slut. Vi fick möjlighet att prata med många olika enhetschefer, politiker, HR-anställda och lärare. Väldigt givande att få en inblick i hur andra verksamheter arbetar, fungerar och värderar saker. Vi fick även träffa representanter från vårdförbundet och vårdförbundet student. Så kul och intressant att få se dessa unga drivna människor. 
 
Så summa sumarum. Dagen var helt fantastisk och jag skulle göra om det alla dagar i veckan trots att jag var supernervös inför vår presentation. En dag att minnas, garanterat! 
 
 
 • 2018:

  Mars, Maj, Juni, Augusti

 • 2017:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2016:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, December

 • 2015:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2014:

  Januari, Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

 • 2013:

  Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December